Schoonheidssalon Junique, uw persoonlijke Dermalogica huidexpert helpt jou met het verbeteren van de gezondheid van jouw huid zodat jij elke dag kunt stralen.


Het probleem…  

Alle regeltjes en tips die we horen over hoe we met onze huid om moeten gaan, hoe we gezond moeten eten, welke producten we moeten gebruiken en hoe we het moeten verzorgen proberen we na te leven, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan!

 

Mogen we dan geen heerlijke bonbon of een bord friet als avondeten? Welke producten zijn nu juist voor mijn huid? Of hoe ga ik met mijn huid om, hoe vaak moet ik het reinigen?

 

Vraag jij je deze dingen ook wel eens af? Je bent niet de enige!

 

Deze vragen zijn lastig om zelf te beantwoorden omdat dit voor ieder persoon en zijn/haar huid anders is. Elke huid is anders en reageert anders op voeding, hormonen en levensstijl.


Waar ik jou bij kan helpen…  

Dit is waar ik, Jaël van der Linden, samen met de behandelingen en producten van Dermalogica , jou bij wilt helpen. Om samen een geweldig resultaat te behalen zodat jij een gezonde en stralende huid hebt en ik een tevreden en zelfverzekerde klant.

 

Hoe we dit doen? Samen kijken we naar hoe jouw huid er uit ziet, de gezondheid ervan en wat de eventuele oorzaken zijn van huidbeschadiging. Hiermee kunnen wij samen aan de slag om de juiste behandelingen en Dermalogica producten voor jouw huid te gebruiken.

 

Natuurlijk kun je ook langskomen voor bijvoorbeeld massages en hars/epileer behandelingen. Kijk voor alle mogelijkheden eens verder op deze website.


De website…  

Om je ook thuis te kunnen helpen en jou tips te geven op het gebied van huid, lichaam & levensstijl post ik één tot twee keer per maand een blog over één van deze onderwerpen. Op deze manier kun je zelf thuis meer leren over je huid, lichaam en levensstijl.


Wat kun je doen…  

Heb je een beetje rondgekeken op deze website? Ben je nu toch wel heel benieuwd? Boek dan een afspraak. Kom je voor het eerst? Boek dan de Meet & Treat behandeling, een behandeling waarbij je niet alleen in de salon kennis maakt met de producten, maar ook thuis.

 

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact opnemen via de telefoon, e-mail of een berichtje!

 

Contact gegevens vindt je onderaan deze pagina. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram