Alles wat jij wilt weten over Dermalogica

Effectiviteit en Personalisatie zijn de twee meest belangrijke focus punten als het gaat om jouw skin care en dát is waar het bij Dermalogica om gaat.

 

Effectiviteit: Wat is jouw doel met het gebruiken van huidverbeteringsproducten? Wat de naam al zegt: huidverbetering. Met het gebruik van skin care wil je dat jouw huid er gezonder en beter uit gaat zien. De producten en behandelingen van Dermalogica geven jou dit resultaat. Jouw huid gaat zich ontpoppen en gaat stralen waardoor jij je beter en zekerder gaat voelen. Dat alleen door het verzorgen en gezond houden van jouw huid.

 

Personalisatie: Omdat niemand hetzelfde is, is ook jouw huid anders dan die van je vriendinnen, je vriend, broer of zus. Elk persoon heeft een andere huid en dus ook een andere skin care routine. Bij Dermalogica stoppen we niemand in een hokje. Je krijgt niet alleen producten op basis van jouw huidtype, maar ook op basis van jouw huidconditie. Wat heeft jouw huid op dat moment nodig? In welke staat is je huid? Daarop passen we jouw skin care routine aan met de producten van Dermalogica, om jouw unieke huid een unieke behandeling te geven.

 

Waarom jij kiest voor Dermalogica.

Om jouw huid ook echt gezond te maken en te houden is het van belang dat de ingrediënten in de producten juist zijn voor jouw huid. Dermalogica gebruikt geen ingrediënten als minerale oliën, lanoline, gedenatureerde alcohol en synthetische kleur- en geurstoffen. Deze stoffen hebben een negatieve werking op jouw huid. Ze kunnen jouw huid uitdrogen, verstoppen en irriteren.

De hoogwaardige ingrediënten die worden gebruikt in de producten van Dermalogica worden enkel gebruikt als er door jarenlang onderzoek is bewezen dat deze ingrediënten bijdragen aan een gezonde huid.

 

Ingrediënten die de Dermalogica producten bevatten:

-Saponaria (natuurlijk zeepkruid)

-Hamamelis (toverhazelaar)

-Essentiële oliën en botanicals

-Ijzeroxides   


De make-up van Lookx:

SMART | CLEAN | BEAUTY 


De Lookx producten zijn smart door het versterken van de natuurlijke ingrediënten in het laboratorium. De allerhoogte percentages geconcentreerde werkstoffen worden ingekapseld waardoor de kracht bewaard blijft en ze zo klein zijn dat ze ook opgenomen kunnen worden door de huid. 


Clean beauty geeft aan dat Lookx geen schadelijke ingrediënten toevoegt, de producten niet op dieren test en de producten bewust produceert. Lookx is transparant door de ingrediënten vrij te geven en controleerbaar zijn. Bovendien draagt het Lookx laboratorium het ECOCERT keurmerk. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram