Acné

Acne is een vaak voorkomend huidprobleem bij zowel tieners als volwassenen. Bij beide kunnen verschillende oorzaken een rol spelen waardoor het belangrijk is dat de juiste behandeling wordt uitgevoerd.

 

Bij Tieners ontstaan de onzuiverheden door talg. Door hormonale veranderingen kan er een overproductie aan talg ontstaan dat acné veroorzaakt. Hierbij is het belangrijk dat de juiste producten worden gebruikt. De clear start lijn van Dermalogica is speciaal voor tieners met acné.

 

Volwassen acné kan meerdere oorzaken hebben zoals stress, hormonale schommelingen, levensstijl, omgevingsfactoren (bv. luchtvervuiling, UV stralen, zonnebank, seizoens veranderingen, luchtvochtigheid en frictie), genetische aanleg, voeding, medicatie en cosmetica.

Doordat er zo veel factoren zijn die de ontstekingen kunnen veroorzaken is het belangrijk dat we voorafgaand aan de behandeling er achter gaan komen wat de oorzaak is van de acné. Daarop aangepast kunnen de juiste behandelingen hun werk gaan doen.

 

Voor zowel tieners als volwassenen zijn er veel mogelijkheden om acné te behandelen. Met de juiste producten voor thuisgebruik kan er al een geweldig resultaat ontstaan. De combinatie met de behandelingen voor acné en de producten kunnen zorgen voor een mooi resultaat.

 

Heb je zelf last van acné? Of misschien je zoon/dochter? Je kunt een afspraak maken voor een behandeling via de afspraak button onderaan deze pagina of via de contact pagina.

 

Wilt je graag meer feitjes te weten komen of ben je op zoek naar tips? Houd dan goed mijn blog in de gaten!

  


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram