Pigment:

Om ons heen horen we van alles over de UV-stralen die een negatief effect hebben op onze huid. Maar dit sluit niet uit dat de zon ook positieve effecten heeft op onze huid. UV-stralen zorgen namelijk voor het doden van bacteriën op je huid en zoals velen weten zorgen ze ook voor het aanmaken van vitamine D. De zon hebben we dus zeker nodig! Maar wat belangrijk is om te weten, is dat door onze levensstijl de huid weinig gewend is. Daardoor hebben de UV-stralen ook een negatief effect op onze huid.

 

Daarnaast is UV niet het enige met een slechte invloed, ook de vervuilde deeltjes in de lucht, je hormonen en het blauwe licht van jouw laptop/telefoon zorgen voor pigment.

 

De breedspectrum producten van Dermalogica beschermen de huid tegen de negatieve effecten van UV-straling en blauwlicht. Het is dus ontzettend belangrijk om dagelijks, het hele jaar door, een SPF te gebruiken. De negatieve effecten van de vervuilde deeltjes die in de poriën van jouw huid gaan zitten kunnen voorkomen worden door de huid dagelijks te reinigen.

 

Om pigment dat in jouw huid ontstaat te kunnen verminderen zijn er behandelingen mogelijk. In de salon maak ik gebruik van de chemische peeling van Dermalogica die de celdeling van de huidcellen stimuleert en de Dermalogica producten voor thuis die de focus hebben op hyperpigmentatie. 

 

Voor het behandelen van hyperpigmentatie in de huid kunt u een afspraak maken via de button onder aan deze pagina of via persoonlijk contact.  

 

Wil je graag meer te weten komen over pigmentatie in de huid? Houd dan goed mijn blog in de gaten!


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram